Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Haussa luotettava sähkö- ja

rakennustöiden osaaja? Valitse

Sähkö ja Rakennus Laine!

Sähkösaneeraukset ja sähkötyöt sekä ilmalämpöpumppujen myynnit ja asennukset – Säkylän seutu

Sähkö ja Rakennus Laine on luotettava valinta kaikenkokoisiin sähkösaneeraus- ja muihin sähkötyökohteisiin Säkylän seudulla. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yritys- ja julkisen sektorin toimijoita ja hoidamme mielellämme niin kesämökin sähköistyksen kuin toimiston sähkösaneerauksen.

Sähkösaneeraus tuo turvaa ja säästää energiaa

Niin kodin kuin julkisen tilan sähkölaitteilla ja -järjestelmillä on suuri rooli tilan turvallisuudessa ja viihtyisyydessä. Sähkösaneeraus kannattaakin toteuttaa ajoissa ennen ongelmien ilmenemistä. Samalla voidaan vaikuttaa kohteen energiatehokkuuteen: oikeilla valinnoilla energiaa säästyy merkittävästi enemmän, mikä tarkoittaa myös pienempää sähkölaskua.

Teemme sähkösaneerauksia, sähköasennuksia sekä muita sähkötöitä kattavasti sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Toimimme avaimet käteen -periaatteella ja tarjoamme asiakkaalle sekä sähkötyöt että sähkötarvikkeet samassa paketissa. Kuuntelemme tarkkaan asiakkaan toiveita ja teemme niin pienet kuin suuretkin urakat turvallisesta että kestävästä lopputuloksesta huolehtien.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput avaimet käteen -pakettina

Lämmitä edullisesti, jäähdytä miellyttäväksi! Korkealaatuiset Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät tilan energiatehokkaasti. Helppokäyttöinen ilmalämpöpumppu on helppo valjastaa käyttöön niin kotona, kesämökillä kuin vaikkapa yritystiloissa.

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja avaimet käteen -palveluna sekä yksityis- että yrityskäyttöön Säkylän seudulla. Lisäksi vastaamme asentamiemme ilmalämpöpumppujen huolloista.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous sähkötöistä tai ilmalämpöpumpuista!

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja kertoa, miten voimme auttaa.

Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähkösaneeraus tai ilmalämpöpumpun asennus, Sähkö ja Rakennus Laineelta saat aina asiantuntevaa palvelua!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähkö ja Rakennus Laine
Katavistontie 200
27800 SÄKYLÄ

Y-tunnus: 1892265-2
Puh: