Sähkö ja Rakennus Laine-logo

Haussa luotettava sähkö- ja rakennustöiden osaaja? Valitse Sähkö ja Rakennus Laine!

Sähkösaneeraukset ja sähkötyöt sekä ilmalämpöpumppujen myynnit ja asennukset – Säkylän seutu

Kysy lisää!

Sähkö ja Rakennus Laine on luotettava valinta kaikenkokoisiin sähkösaneeraus- ja muihin sähkötyökohteisiin Säkylän seudulla.


Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita ja julkisen sektorin toimijoita. Hoidamme mielellämme niin kesämökin sähköistyksen kuin toimiston sähkösaneerauksenkin ja asennamme ilmalämpöpumput.

Sähkösaneeraus tuo turvaa ja säästää energiaa

Niin kodin kuin julkisen tilan sähkölaitteilla ja -järjestelmillä on suuri rooli tilan turvallisuudessa ja viihtyisyydessä. Sähkösaneeraus kannattaakin toteuttaa ajoissa ennen ongelmien ilmenemistä. Samalla voidaan vaikuttaa kohteen energiatehokkuuteen: oikeilla valinnoilla energiaa säästyy merkittävästi enemmän, mikä tarkoittaa myös pienempää sähkölaskua.

Teemme sähkösaneerauksia, sähköasennuksia sekä muita sähkötöitä kattavasti sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Toimimme avaimet käteen -periaatteella ja tarjoamme asiakkaalle sekä sähkötyöt että sähkötarvikkeet samassa paketissa. Kuuntelemme tarkkaan asiakkaan toiveita ja teemme niin pienet kuin suuretkin urakat sekä turvallisesta että kestävästä lopputuloksesta huolehtien.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput avaimet käteen -pakettina

Lämmitä edullisesti, jäähdytä miellyttäväksi! Korkealaatuiset Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät tilan energiatehokkaasti. Helppokäyttöinen ilmalämpöpumppu on helppo valjastaa käyttöön niin kotona, kesämökillä kuin vaikkapa yritystiloissa.

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja avaimet käteen -palveluna sekä yksityis- että yrityskäyttöön Säkylän seudulla. Lisäksi vastaamme asentamiemme ilmalämpöpumppujen huolloista. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähkötöistä tai ilmalämpöpumpuista!