Sähkö ja Rakennus Laine-logo

Haussa luotettava sähkö- ja rakennustöiden osaaja? Valitse Sähkö ja Rakennus Laine!

Rakennuspalvelut rakennustöistä rakennussaneerauksiin – Säkylän seutu

Yhteydenotto

Erilaiset rakennuspalvelut, kuten rakennustyöt ja remontit, ovat tärkeä osa Sähkö ja Rakennus Laineen kattavaa palvelutarjontaa.


Olemme rakennustöiden suhteen kaikkiruokaisia: remontoimme ja saneeraamme niin koteja ja kesämökkejä, toimistoja ja tuotantotiloja kuin julkisen puolen tiloja ja kiinteistöjä Säkylän ja lähikuntien alueella. Tarvittaessa kuljemme toki kauemmaskin!

Remontoimme ja rakennamme asiakasta kuunnellen

Teemme remontteja, rakennussaneerauksia sekä muita rakennustöitä asiakaslähtöisellä asenteella: kuuntelemme tarkkaan toiveesi ja tarvittaessa ehdotamme toimivaa ratkaisua kohteeseesi. Kestävän työnjäljen takeena toimivat sekä kokemus että koulutus: olemme toteuttaneet runsaasti erilaisia remontti- ja rakennuskohteita yli kymmenen toimintavuotemme aikana sekä hankkineet tarvittavaa koulutusta töiden laadukkaaseen tekoon. Timpuriltamme löytyy muun muassa VTT:n vedeneristyssertifikaatti, joka antaa valmiudet kosteiden tilojen oikeaoppiseen vedeneristykseen.

Tutustu tarkemmin rakennus- ja remonttitöihimme!

Teetä sähkö- ja rakennustyöt samalla toimijalla!

Sähkötöiden ja rakennustöiden tekijöitä ei tarvitse etsiä erikseen, kun voit teettää kaikki tarvitsemasi työt meillä! Remontti- tai saneerausprojekti etenee sujuvasti ilman aikataulujen tai töiden sovittamisongelmia, kun sekä sähkö- että rakennuspuoli toimivat saumattomasti yhteen. Halutessasi asennamme samalla myös ilmalämpöpumpun – vaivatonta ja helppoa!

Pientä pintaremonttia vai laajempaa rakennussaneerausta? Meiltä saat kaikki rakennuspalvelut Säkylän seudulla! 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!