Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Haussa luotettava sähkö- ja

rakennustöiden osaaja? Valitse

Sähkö ja Rakennus Laine!

Rakennustyöt ja rakennussaneeraukset – Säkylän seutu

Erilaiset rakennustyöt ja remontoinnit ovat tärkeä osa Sähkö ja Rakennus Laineen kattavaa palvelutarjontaa. Olemme rakennustöiden suhteen kaikkiruokaisia: remontoimme ja saneeraamme niin koteja ja kesämökkejä, toimistoja ja tuotantotiloja kuin julkisen puolen tiloja ja kiinteistöjä Säkylän ja lähikuntien alueella. Tarvittaessa kuljemme toki kauemmaskin!

Remontoimme ja rakennamme asiakasta kuunnellen

Teemme remontteja, rakennussaneerauksia sekä muita rakennustöitä asiakaslähtöisellä asenteella: kuuntelemme tarkkaan toiveesi ja tarvittaessa ehdotamme toimiva ratkaisuja kohteeseesi. Kestävän työjäljen takeena toimivat sekä kokemus että koulutus: olemme toteuttaneet runsaasti erilaisia remontti- ja rakennuskohteita yli kymmenen toimintavuotemme aikana sekä hankkineet tarvittavaa koulutusta töiden laadukkaaseen tekoon. Timpuriltamme löytyy muun muassa VTT:n vedeneristyssertifikaatti, joka antaa valmiudet kosteiden tilojen oikeaoppiseen vedeneristykseen.

Mitä kaikkea remontoimme ja rakennamme? Tutustu referensseihimme!

Teetä sähkö- ja rakennustyöt samalla toimijalla!

Sähkötöiden ja rakennustöiden tekijöitä ei tarvitse etsijä erikseen, kun voit teettää kaikki tarvitsemasi työt meillä! Remontti- tai saneerausprojekti etenee sujuvasti ilman aikataulu- tai töiden sovittamisongelmia, kun sekä sähkö- että rakennuspuoli toimivat saumattomasti yhteen. Halutessasi asennamme samalla myös ilmalämpöpumpun – vaivatonta ja helppoa!

Pientä pintaremonttia vai laajempaa rakennussaneerausta? Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi!

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja kertoa, miten voimme auttaa.

Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähkösaneeraus tai ilmalämpöpumpun asennus, Sähkö ja Rakennus Laineelta saat aina asiantuntevaa palvelua!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähkö ja Rakennus Laine
Katavistontie 200
27800 SÄKYLÄ

Y-tunnus: 1892265-2
Puh: